PB för nya medlemmen =)

Drog hem till Erik och hämtade up han, hans nya saker hade ju kommit *spännande* Väl tebax hemma hos han var vi som småbarn när tomten kommer, usch va kul det var att se nya spöet och rullen ;D hjälpte han att spola på linan o.s.v. Sen dro jag hem ett tag för att fixa lite saker, sen drog jag, rille och leanfish ner te dalkars, Erik främst för att testa grejjerna, jo visst fungerade dom.

image58

En stadig madame som tog ca 10 minuter att drilla in, även med ett jerkspö som tål 180grams kastvikt + 0.30mm lina ambasadeur 5500 orange sunset ( om jag inte minns fel) Väl inne var det dags för en så smidig avkrokning som möjligt och snabbt väga och mäta, madamen skulle ju tillbax ner i det fortfarande 12 gradiga vattnet igen.
7,1kg fördelat på 103cm första jerkgäddan, ganska imponerande måste jag säga.


Massa gäddor såg vi, som missade dragen men vägdrade hugga en andra gång.

Dock inte långt efter releasen av Eriks gädda började jag drilla en fjutt jämnfört med den förra. upp kommer en gädda på 3,5kg och års bästa :) Tyvärr blev det mat av denna då slider 10:an var helt slukad och dragit sönder en båge =/ men men, mat i frysen skadar inte, specielt inte nu till sommaren då grillad gädda är gott :)
image59
Ursäkta att vi tog bilder "efter" bonkning, men ville inte att den skulle lida mer än nödvändigt. lite snäll kan man ju vara ;D

Tyvärr ville ingen mera gädda vara med och leka idag, får hoppas på några fler imorron = )


Erik är nu en ny officiell medlem utav Team Dalkars


Over And Out / TeamDalkars


Kommentarer
Postat av: Anonym

fan vilken härlig dag :)
och fler ska de bli

2008-05-12 @ 23:34:19
Postat av: Rille

Grattis igen erik, ja där har vi det bevisat ännu en gång att det finns
grisar i dalkars! ^^

2008-05-17 @ 12:00:08

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0