Trollingbjässe

Jag (Björn) och Jimmy kom hem runt 12 på söndagen från tre dagar i Kloten och ville ta revansch i våra hemvatten, eftersom det gick så trögt där borta. Vi bestämde oss för att rigga upp en rejäl trollingtur för första gången i år och strax innan vi åkte ner mot båten hoppade en gäst med oss på fisketuren. Gästen var ingen mindre än vår käre Gurra. Av olyckliga skäl kunde vi bara fiska med 5 spön i vattnet istället för 7, men det gav ändå fint resultat. Efter inte ens en timmes trolling med de största beten vi hade att erbjuda, utlöser ett spö från paravanreleasern. Fiiiisk!

Jimmy som var närmast spöet greppar det och gör ett stadigt mothugg. Därefter får han till sin besvikelse lämna över till Gurra som vi sagt skulle drilla första fiskren. Jimmy kände att det var tyngd i änden, men lät sig inte grämas över situationen. Han placerade snart håven under den granna gäddan och medan vi alla var förbluffade över den fina gäddan lyftes den ombord.

Här är den fina gäddan som kunde blivit zylis nya PB, ack ja men hur kul som helst med fin fisk i båten, tycker vi allihop! 6,3kg fördelat på 101cm, pelagisk trolling med en blå Nils Master Invincible.
(Den skrivne fångstmannen ville ej posera med fisken själv, så då fick två av Team Dalkars medlemmar stoltsena med skönheten istället.)

image53

image54

Kommentarer

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0