Kustgädda

Här kommer en rapport från gårdagen här ifrån blekinge.

Blåste som fan idag, vinden bara tilltog så det var inte helt lätt att stå och kasta i motvinden. Letade mig bort till en hotspot där och och min polare såg tre meterlånga gäddor ligga på tångbeklätt grundvatten. En av dom var ruggigt fet och jag undrar om den ens hade lekt ännu, vilket jag ju tycker dom borde bli klara med snart. Ingen av de tre vill hugga på våra jerkbaits. Lite längre bort såg vi en till men mindre, 3kg kanske.

Vi fortsatte bort längs okända strandkanter men där blåste det satan så gick inte att fiska, brant var det oxå vid klipporna. Längre bort hittade vi lugnare vatten och där fick jag dagens enda fisk, en liten snipa. Jag stog högt upp på en sten och såg tydligt attacken några meter ut, var riktigt häftigt.

Fisket var allmänt trögt. Tillbaks på platsen med alla gäddor såg vi återigen en av bjässarna, fortfarande ohuggvillig.

Jag roade mig med att ta en del bilder på lite ditt och datt idag. Kan vara kul det med när fisket ändå verkar segt. Dagens avslutades vid skymningen med grillning vid stranden, fint var det.

Här kommer bilder: Ser ni gäddan, ser ni draget? Gäddan vänder och simmar bort från sin ståndplats.Det blåste mer och mer..
Lite svårfiskat :P
Och en megaframhållning för sakens skull:Inte mycket fisk men kul ändå!

Ha det alla // Bjoz

Kommentarer
Postat av: martin

härliga bilder!

2009-05-13 @ 00:12:51
Postat av: Bjoz

Tack du!

2009-05-15 @ 13:09:07

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0