Premiär i Svarttjärn!

Japp, då va det snart premiär i vår lokala P&T-sjö.
Och jag kan inte medverka.. hoppas att någon annan i TD drar dit! ;)

Flugfiskeföreningen Nattsländan har laddat för en ny och härlig flugfiskesäsong. På lördag har man premiär och detta i dubbel bemärkelse.
-Det blir nypremiär för Nattsländan också kan man säga, för nu sitter en ny styrelse och jobbar för att Svarttjärn ska bli ännu bättre, förklarar vice ordförande Göran Karlsson.
 

Den nya styrelsen har redan visat ambitioner att höja ribban och med detta kvaliteten på Put and Take-tjärnen som ligger strax söder om Lindesberg. Nya spångar och kastplatser har ordnats med inför premiären. Och dessutom laddar man på lite extra med fisk jämfört med tidigare premiärer.
Nattsländan satsar även på att etablera en familjestämpel på Svarttjärn genom att vid sidan av traditionella dygnskort/årskort även erbjuda familjekort som ger två vuxna och två barn rätten att fiska ett helt kalenderår.
I Svarttjärn är det enbart traditionellt flugfiske som gäller och fiskarterna föreningen valt att plantera in är regnbåge och öring (bilden).
Svarttjärns hemsida finns information om priser och vilka butiker som säljer deras fiskekort.
Artikeln lånad från lindenytt.com

//Rille

Kommentarer
Postat av: Bjoz

Aah fan det här är synd att missa :( Jimmy och Förnis får fiska dubbelt. Kul att höra att dom ska ta tag i tjärnen och höja ribban lite! Stället höll ju på att förfalla.

2009-05-08 @ 12:26:41
Postat av: Rille

ja håller med bjoz, men det va ju precis dett vi snacka om. Att vi skulle ta tag i det :)

2009-05-08 @ 17:47:47

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0