Nya flugprylar

Så dår var det dags att uppgradera sig i flugfiskedjungeln!
Både jag och Rille har varit i handlartagen och införskaffat oss lite nya fiskeprylar.
Jag själv har införskaffat mig ett nytt Loopsett:Loop Opti DryFly rulle, Loop Multi PWR #6 9 fot och Opti Stream #6 lina. Köpte dessutom Loops Opti 3-L jacka i färgen Rusty. Riktigt go att ha på sig när det är lite fulväder.
Flugsettet väntar på att få drilla och landa sin första fisk, får hoppas det blir en riktigt fin bit som kan få poséra glatt här i bloggen.
Rille som lirar Vision köpte häromdagen Vision 3zone Sws, som han längtar att efter att få drilla Gädda och Havsöring med. Ska bli spännande att få se de in action nere i Blekinge. Förhoppningsvis kan det även få slita upp en och annan gädda i Dalkars också.Idag var jag för övrigt ute med Stefan från Jakto.se vid en privat tjärn och testade mitt nya sett medans Stefan prövade ett spö och en lina. Tyvärr resulterade det inte i någon fisk denna gång. Men tjärnen var riktigt trevlig och ska innehålla en del röding. Så jag får hoppas det blir fler besök och då med den första fluglandade rödingen som resultat. Dessutom visade han hur Sverkerstaån såg ut. Ett strömmande vatten som håller fin öring. Detta vatten är precis som i tjärnen endast tillåtet för klubbmedlemmar att fiska, vid undantag om man blir inbjuden som gäst.
Vi har lite små planer på att försöka ta ett pass vid Sverkersatån med Stefan någon gång under veckan. Det ska bli riktigt spännande att testa på flugfiske i strömmande vatten i våra egna trakter.

Så håll ögonen öppna så ska ni se att det snart kan rasa in en hel del trevliga blogginlägg.
Ha de gött alla läsare!
Skitfiske!

// Fernau

Kommentarer
Postat av: Rille

Fan va nöjd jag blev med bilderna på loop rullen :)

2009-09-12 @ 20:24:10
URL: http://teamdalkars.blogg.se/
Postat av: Bjoz

Jäkla snygga prylar ni köpt, avis svar ja. Spännande med röding! Och ja grymt snygga bilder :)

2009-09-12 @ 20:40:02
Postat av: Daniel

sverkesta ån fint de :D

2009-09-14 @ 20:26:29

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0