Svarttjärn

Efter gårddagens härliga fiske var inte fiskesuget sämre. Jag och rille snackade med varandra och funderade vart vi skulle testa fiskelyckan, Dalkars eller Svarttjärn. Valet föll på Svarttjärn.

Tyvärr var vädret inte alls så stabilt idag, regnet varvades med uppehåll vilket gjorde att vi inte tordes ha kameran framme denna tur. Så tyvärr läsare, inga bilder denna gång.

Väl framme vid svarttjärn så träffa vi på två herrar som snickrade i ena vindskyddet. Vi snackade en stund, bland annat om att de ska planeras en "jobbardag" där alla frivilliga får vara med och fixa till svarttjärn med bland annat utplacering av nya plankor att knalla runt på. Kommer bli kanon! Självklart ska vi i Team Dalkars försöka hjälpa till så mycket att piffa till.

Rille och jag begav oss längst bort efter tjärnen, där det som förmodat blåste som minst. Direkt när vi var framme så vakade det på 2 ställen. "På med torrfluga" nu hojta Rille och självklart lyssnar ja på den mest flugkunniga av oss. 3 sek efter första utlägget hugger första bågen men på grund av en stressigt knuten knut i ivern att få ut flugan vid vaken gjorde att fighten inte varade särskilt länge. Dock så skulle de visa sig att denna 3 tim tur skulle bli ganska lyckad trots allt. 5 regnbågar slutade det på, men ärligt talat så hade de kunnat slutat med några fler.

Det var väll allt för denna gång . Men kan lova att inläggen komma komma allt tätare från och med nu. Om bara någon vecka har vi ju dessutom hela Team Dalkars hemma i Lindesberg igen. Så gött!

// Erik

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjärnen verkar verkligen va igång nu med så mycke fisk som ni får :) Kul läsning.

2009-05-28 @ 22:08:41
Postat av: Bjoz

och inlägget ovan va från mig :P

2009-05-28 @ 22:09:12
Postat av: Rille

härligt med en uppdate från dig förnis,

det va en mycket trevlig dag idag :)

2009-05-28 @ 23:06:08
Postat av: L

Vi vill ha tillbaka Linköpingsborna!

2009-05-28 @ 23:09:47

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0