Öppet vatten

-"Öppet vatten"....

Är det inte de bästa två orden man kan höra så här i början av februari? Vare sig eller inte så har vi i Team Dalkars rekat ett av våra gäddvatten och till vår stora glädje och förvåning så var det mestadels öppet. Så ja, ni kan ju gissa vad jag, Mattis och Rille ska ägna timmarna åt imorgon!

Hur det kommer att gå kan man inte veta, men det visar sig. Packa fiskeutrustningen, kolla draglådorna, ladda kameran, steka ägg och fixa matsäck. Koka kaffe. Kanske choklad. Taggad till tusen!


Mattis kunde inte låta bli att göra några kast.


//Björn

Kommentarer
Postat av: Björn

Haha ser ut som en blötlagd åker ju :) men grattis som fan, sjukt sugen på att ut och kasta nu jag med.

2011-02-04 @ 07:56:48
URL: http://bjornwestergren.wordpress.com
Postat av: Björn N

Ja den där lilla kanalen kanske inte ser mycket ut för världen! Men den angränsar till en sjö i varsin ände, och kryllar av gädda. Fast den här tiden på året har jag/vi aldrig fiskat där.Kul att du också börjat med en blogg, har inte sett det förrän nu :)

2011-02-04 @ 10:16:36
URL: http://teamdalkars.blogg.se/
Postat av: Björn W

Hehe mjo jag kan tro att det är ett bra ställe :) nja har haft flertalet privata bloggar genom åren så skrivs inte så mycket fiske i den, har ju min på SFF men det händer ju inget i den just nu :)

2011-02-04 @ 12:10:39
URL: http://bjornwestergren.wordpress.com
Postat av: Björn N

Okej okej på så vis. Ja den på SFF följer jag ju och där är det fiske på tapeten :)Idag blev en lyckad dag med 3st gäddor, några missar och toppen på 4kg! På't imorron igen!

2011-02-04 @ 17:11:55
URL: http://teamdalkars.blogg.se/

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0