Nytt inför våren

Jahopp, än vill inte snön försvinna. Men äntligen börjar solen lysa och temperaturen stiga, så snart blir de de första seriösa kasten i dalkars, eller vad säger du jimmy, visst är de dags snart? Jag hoppas också att Rille och Bjoz kan ta sig hem snart så vi får ta en tur, allesammans :)

Men men, när man inte kan fiska ordentligt än får man väll börja ladda upp för det som komma skall. Så här kommer några bilder på det som blir nytt för denna fiskesäsong.


2 st Zalt 14cm. Första är svävande och den andra (ny färg för iår) är flytande.

3st Zalt 19cm. Alla flytande.

En atom 25gr.

2 st härliga 35gr atom. Tack så mycket jontak :)

Savage Gears 4play wobbler ska bli spännande att testa.

Första piggen. Ska bli spännande att testa mig på detta beryktade bete.
Detta är dock inget nytt bete utan har tidigare legat i JontaKs box.En smidig liten BlackMax från ABU. Tidigare ägare precis som hos piggen,
JontaK. Men rullJontaK ska nog allt ha fixat denna i tiptop så ska bli spännande
att få använda denna. Ska sitta på ett Savage Gear Butch Light 15-50gr och användas
till mina Atom, större jiggar och lättare Zaltar och Jerkbaits.


Det var det nya som inkommit hittills. Kommer väll en update senare när man fått hem spöt och förhoppningsvis en ny betesväska eller box, kan behövas då de börjar bli fullt i den jag har nu.  Självklart ska de även komma fler och fler updates med fisk också. Eller vad säger ni, kära grabbar i TD?

ps. De ringde percis nu och sa att mitt spö finns att hämta ut i butiken. ds.

Kommentarer
Postat av: Rille

Härlig uppdate förnis :) ja jag kommer nog upp när ni minst anar det ;) hur är det med dalkars btw, någon som har tittat till?

2009-03-19 @ 13:04:09
URL: http://teamdalkars.blogg.se/
Postat av: Erik

för några dagar sedan så var de ju mycket snö men nu när de varit sol och värme så hoppas vi på att man ska kunna smyga runt i lugn och ro och dra lite gädda :)

2009-03-19 @ 13:43:34
Postat av: Bjuz

Vilken prylporr det här alltså! :D Kul att du ger dig på lite andra beten än vad som testats tidigare i våra vatten. Hoppas du en gång för alla kan banka in i mitt huvud att Zalt är något att ha! :P Har aldrig fått förtroende för dom ännu, men man vet ju att det är något som är fel i huvet då.Kommer hem nån gång i april eller maj och då jävlar blir det fiske av! :)

2009-03-19 @ 22:52:46
Postat av: Erik

jadu. Dalkars ser allt bättre o bättre ut.. lite lite is vid "ön" där vi brukar poppra... annars är allt härligt fiskbart och snön är de inte så mycket av.

2009-03-24 @ 13:50:31

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0