Älvsjömässan dag 2

Gårdagens händelser bloggar vi från nu på morgonen för jag kan lova att igår kväll när vi kom till hotellet fanns inga krafter ens för att blogga. Både jag och Rille hade en så förbannad huvudvärk så det var bara att däcka i sängen för att återfinna kraften.

Igår så öppnade mässan och det blev lite mer fart på stället men den stora besökarruschen beräknas väll komma på lördagen. Däremot fanns det många kända fiskare på plats och vi fick oss ett par ord med några av dom. Vi stod bland annat och snackade med William från "Jakt och Fiske". Det blev ett långt och trevligt samtal och han lyckades förmodligen få oss att planera ín en fisketur till Gimån och hälsa på Lars-Åke Olsson.
Vi fick också ett par ord med "Mr. Loop" himself, Christer Sjöberg.Vi och William Moberg-FauldsGunnar Westrin höll föredrag

Idag blir det förhoppningsvis lite fler folk på mässan, och ännu fler trevliga pratstunder med duktiga människor inom branshen. Bland annat sitter Westrin och signar sin bok "Westrins fjällfisketips: Tankar kring ett hållbart fiske". Nu är det dags att göra sig i ordning igen för om 30min ska vi sätta oss på pendeln och bege oss tillbaka till mässan.

Erik och Rille
Ha de gött!
 


Kommentarer
Postat av: Johanna Rankleven

SÅ JÄVLA BALLT!!!!

Hoppas att ni har kul och lär er massor,

ta vara på tiden och utnyttja den till max!

Ser ni L-Å Olsson så ta en autograf till mig!

Kram

2010-03-12 @ 16:52:32
Postat av: Marcus

Tjena! jag var också på mässan och såg er stå och prata med wiliam.. riktigt clean mässa förresten!

2010-03-14 @ 12:51:04

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0