gäddfiske helg

Här kommer en liten uppdatering från förra helgen då det blev en hel del fiske. Började fiska på lördag då min kusin Chippe kom ner från sthlm. Det blev en del gädda den dan men det coolaste var all brax som stog uppe vid mynningen i våran kanal, Dom stog så tätt att du kännde hur dom simmade in i linan och rätt som den var satt det en felkrokat brax där och dom bjöd på ett par rejäla fighter synd bara att dom  var felkrokade som sagt att vart coolt att ta dom ”på riktigt”.

Brax 1,6 fick 3 braxar på 4 kast då jävlar står dom tätt.

Chippe med hans första för dagen


Dag nummer 2 blev lite mer av en hel dag med Rille Joi och Erik. Vi körde ut med 2 båtar först för att prova om någon större gädda vaken i ”storgäddesjön” men det visade sig vara väldigt trög fiskat där, så vi packade ihop våra grejor och bytte sjö.

Det visade sig vara ett bra beslut vi åkte ut i 2 båtar och tog ca 10 gäddor per båt själv åkte jag på spö av Joi som tog 3 PBn den dan varav det första under ett dubbelhugg och dubbel drill riktigt coolt grattis till henne. Blev ett kortfattat inlägg hoppas att bilderna berättar lite mer…

Det är något speciellt att vakna på morgen och binda en gäddfluga till morgonkaffet innan man drar ut.

Joi med nytt Pb!

 


Kommentarer
Postat av: Björn N

Kul o se att ni drar fisk på fisk där hemma :) Tycker Joi är bra jävla duktig fan!

2011-09-11 @ 22:10:39
URL: http://teamdalkars.blogg.se/

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0