Med Flaggan På Top.

Kom nyss hem från ett fiske pass, kände tidigare idag när Tomas Nyden ringde och sa att han var fiske sugen som jag fick den där magkänslan att idag kommer jag få nått stort, så jag slutade tidigare från jobbet och drog ut på sjön.

Körde med mitt nya hembyggda flugspö och en oförtyngd svart/guld flashfluga. Två snabba ryck sen ett lång drag sen stannade jag upp och såg en stor plog som kom och tog flugan sen stack den iväg, tog en bra stund innan den kom fram till båtkanten sen ut igen efter ca 10 min fick jag äntligen se gäddan kännde hur benen och armarna började skaka medans jag ångrade som fan att jag körde en hullinglös fluga, men efter andra försöket  fick jag tag under gällocket och kände att det var mitt nya PB obesklivlig känsla!! 11,6 kg helt godkännt!

En tråkig nyhet är dock att jag och björn har diskuterat lite och med arbete och plugg så kommer vi inte ha den tiden till att hålla bloggen vid liv. Så vi har bestämt oss att lägga ner med flaggan på topp så det blir nog sista inläggen på bloggen. Självklart kommer vi fortsätta fiska som vanligt och ni kommer nog kunna se våra fångster på annat håll. Vill passa på att tacka alla som följt våran blogg och samtidigt dra fingret åt alla som har fått reda på vart vi fiskar och lagt saxar och nät jävla amatör fiske! ta upp en matfisk ibland det är helt okej men lämmna dom stora exemplaren så vi kan fortsätta ha det fisket vi har idag.11,6 På fluga
Skitfiske på er hälsar vi från Team Dalkars Gäddkungarna från bergslagen!

Kommentarer
Postat av: Björn N

Ingen annan var värd den gäddan lika mycket som du! Stort grattis! Extra kul att det är taget på "hemmagjort" :)Så sant som det var sagt där på slutet, jag tackar också för mig och den tid jag ägnat åt Team Dalkars. Kommer alltid se mig som en Dalkars-medlem även om själva bloggen tynar bort.Ha det gott alla och världens Skitfiske på er!

2012-04-18 @ 21:50:59
URL: http://teamdalkars.blogg.se/
Postat av: B Y S I S T E R S

Följ oss på bloglovin så följer vi dej !

skriv vilket nummer du blev också!http://www.bloglovin.com/sv/blog/2348817/bysisters

Kram ! <33

2012-04-22 @ 12:58:42
URL: http://bysisters.blogg.se/

Kommentera här foorheelveete:

Vad heter du?:
VIP

E-postadress:

Haru Blogg:

Say What You Want:

Trackback
RSS 2.0